Din indkøbskurv er tom!

Luk
Velkommen. Du kan logge ind eller oprette en konto.

Om Os

 
 
Vi er en innovativ virksomhed, der hele tiden sætter nye projekter i gang. Ikke fordi nogen har bedt os om det, eller markedet forlanger det, men fordi vi synes det er vigtigt.

Hos The Catering Danmark har vi samlet en flok af det danske lands bedste catering-levandører....vi kalder dem vores elite-samarbejdspartnere.

Alle vore samarbejdspartnere lever op til samme høje standard og sætter alt ind på at give dig den helt rigtige og ekstraordinære spiseoplevelse.

Vi har skabt et fælles kvalitetsfundament i vores faglige kodeks, som beskriver vore kriterier for råvarer, tilberedning og velsmag mm.

Nogle af The Catering Danmarks krav til vores samarbejdspartnerene kunne være: råvarer af høj kvalitet, faglært personale, fornuftlige priser, spændende menuer, høj køkkenhygiejne og god service…

Både råvarerne, kvaliteten, anretningen og leveringen er dermed på helt samme høje niveau hos The Catering Danmark.

Vi bestræber os altid på at give den nemmeste og bedst mulige service for at kunne holde fokus på den dejlige festlige begivenhed, de festklædte gæster og Jeres fælles eksklusive madoplevelser. 

Derfor - er alt nemt og ligetil her og on-line, lige fra bestilling og betaling til levering og afhentning af service - alt klares fra vores side.

Her på The Catering Danmark finder du Gourmet mad til fantastiske priser.

Månedens tilbud vil altid fremgå af siden her, flere måneder frem – således at bestilling, planlægning, etc. kan foretages i god tid.

Desuden vil siden her indeholde en række andre favorable tilbud, og uimodståelige deals, så hold øje med os…

The Catering Danmarks program spænder meget vidt....vi kan levere til enhver festlig lejlighed, til både private samt erhvervsrelaterede kunder samt offentlig institutioner. Det kan være til private fester som housewarming, polterabend, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, reception, sommerfest, have-fest,  julefrokost, nytårsfest, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup osv. samt firmaarrangementer som jubilæum, receptioner, julefrokoster, firmafester, konferencer etc...

Hvis I står og mangler ”stedet” til den festlige lejlighed, så kan vi også hjælpe. Vi har festlokaler rundt omkring i København og i Nordsjælland.

I dag har maden til den store fest en essentiel betydning, og vi er derfor klar over, at det er vigtigt at kunden "føler sig i trygge hænder". The Catering Danmark vægter derfor kundeservice og kundetilfredshed særligt højt. Vi tror på, at det også er med til at føre vejen til succes.

Via telefon eller vores online kundeservice sørger vi for, at De får den bedste rådgivning og vejledning til Deres arrangement.

I forbindelse med en bestilling hos The Catering Danmark, får kunden tildelt en personlig konsulent, med kontaktoplysninger og telefonnummer. Denne konsulent kan kontaktes ved spørgsmål af enhver art eller andet i forbindelse med leveringen.

Hos The Catering Danmark tager vi ansvar. Skulle der opstå fejl eller reklamation i forbindelse med din levering, er det The Catering Danmark der kigger på sagen og betalen en evt. kompensation.

Fuld tilfredshed, lækker mad og god service er vores forpligtelse over for vore kunder og Deres gæster. Et af vores ultimative mål hos The Catering Danmark er, at skabe en uforglemmelig spise-oplevelse. 

Vi ser frem til at betjene Dem, og vi vil sætte pris på et tillidsfuldt samarbejde.